Golfdag Mei 2022

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen organiseren wij op dinsdag 10 mei 2022 een golfdag. Een geheel verzorgde dag op de schitterende 27 holes baan van de DGCC in Assen. Op deze dag zijn er mooie prijzen te winnen voor o.a. de beste speler, de longest drive en de neary. Na de ronde (shotgun) is er nog een chipping challenge waar de beste chips beloond worden. De dag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue.

 

Deelnemen!

Deelnemen kan door een flight te kopen of deel te nemen aan de clinic.

 

De flights van 4 personen kunt u geheel naar eigen wens invullen. Met een knipoog naar de 21 bochten van de Alpe d’Huez, zijn er 21 flights beschikbaar (waarbij een bocht gelijk staat aan een flight). De prijs van een flight staat gelijk aan de hoogte van die bocht in meters. Hoe dichter bij de top, hoe mooier de beschikbare pakketten zijn. Met andere woorden:

Hoe hóger bocht…

Hoe móóier het pakket en dus …

Hoe hóger de bijdrage aan het goede doel!

U kiest uit de beschikbare pakketten en bepaalt vervolgens op bijgevoegde intekenlijst de bocht die u wil sponsoren.

Voorbeeld:

Binnen het pakket La Garde zijn bocht 8 – 14 beschikbaar. De prijs voor bocht 10 is 1245 euro.

 

Heb je nog geen GVB maar lijkt golf je leuk én wil je een bijdrage leveren aan het goede doel, dan is deelname aan de clinic een goed alternatief, …. voor jezelf, voor je partner of voor collega’s. 

Voor de (nog) niet-golfers bieden we voor 175 euro pp de mogelijkheid om kennis te maken met de golfsport door mee te doen aan de golfclinic. Tijdens deze clinic komen de deelnemers in aanraking met alle facetten van het spel. Zij krijgen instructies met betrekking tot het afslaan, het chippen en het putten. Aan het eind brengen ze het geleerde in de praktijk door een aantal par-3 holes te lopen met de groep. Na binnenkomst genieten zowel de clinic-deelnemers als de wedstrijd spelers samen van de heerlijke barbecue.

 

De planning van de dag laat het goed toe om een flight af te nemen en dit verder uit te breiden met losse clinic-plaatsen voor de relaties die (nog) niet golfen.

Hieronder is te zien welke hoogte in meters (en dus prijs in euro's) bij welke bocht hoort. De bochten waar een logo voor staat zijn reeds afgenomen door die bedrijven. 

Onze conclusie is dat we al een aantal mooie partners hebben voor deze mooie dag en tegelijkertijd dat er nog ruimte is om dat aantal nóg hoger te maken.


Wil je samen met ons een mooie compleet verzorgde dag beleven, lekker golfen, lekker eten én natuurlijk het goede doel steunen, horen wij heel graag van je. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.