Koersshirts

Vorig jaar zijn we hier mee begonnen. Dat werd zo'n succes dat we deze actie bij aankomende editie herhalen. En ook dit jaar is het weer succesvol. Alle beklimmingen zijn vol. We zijn zogezegd "uitverkocht" op dit onderdeel. Misschien moeten we omwille van het donatie-potentieel in 2022 nog meer beklimmingen gaan doen.

 

Het idee is als volgt. Voor iedere beklimming verkopen wij ons shirt. Dat betekent dat voor een mooie donatie (maar dan echt een héééééle mooie donatie) een ander bedrijfsshirt aantrekken. Veelal hebben we die shirts speciaal voor de beklimmingen laten maken. Sterker, een aantal shirts hebben we vaker besteld, zodat er ook een exemplaar bij de sponsor op kantoor kan hangen. Zo verbinden we de Nederlandse locatie nog meer met de Franse.

 

Grappige anekdote is dat vorig jaar een aantal oplettende mensen in het publiek in de gaten kreeg dat Stefan bij ieder van zijn zes beklimmingen een ander shirt aan had. Bij de derde beklimming werd er druk gespeculeerd (en aan Stefan gevraagd) "welke shirt hij de volgende klim aan zou hebben". Aandacht genoeg dus!

Dit jaar hebben we vier shirts voor Anoek laten maken en vier voor Stefan. Samen gaan we dus 8 keer omhoog. Dit is een mooi voorbeeld waaruit blijkt dat we veel hulp binnen het gezin hebben. Alle vier de shirts van Anoek en één van Stefan (Four IT) zijn ontworpen door Aimée.

Naast de shirts hebben we ook nog onze benen "verkocht". In ruil voor een hele mooie donatie fietsen wij ook met gesponsorde beenstukken omhoog. We zijn een echte reclame caravaan. Zelfs de auto gaat niet zonder logo naar Frankrijk (zie foto). Alles voor het doel toch?