Deze medaille is te verdienen tijdens de #virtuelealpedhuzes. Op de medaille ze je rechtsboven de rotonde. Dat is dé rotonde bij het startplein van het event. Je ziet hier de citymap van Bourg d'Oisans

Wat is een virtueel sport event?

Voor degene die niet weten wat een virtueel sport event is, een korte algemene uitleg.

Een virtueel sport event wordt gekenmerkt door het feit dat je zelf kan kiezen wanneer en waar je de activiteit uitvoert. Je schrijft je in, betaalt een bedrag (waarvan in dit geval zeker 11 euro naar het goede doel gaat) en je voert je activiteit uit. Het bewijs van de geleverde prestatie lever je aan via onze website of per email (team@stefanenanoek.nl) en als dank en beloning ontvang je daarna per post een mooie medaille. Die kan je dan mooi op MedalMonday aan al je volgers laten zien op alle socials 😊. Vergeet ons niet te taggen.

Óns idee

Team #StefanenAnoek wil natuurlijk de connectie maken met het doel van de Alpe d’HuZes. Ons idee is dan ook dat echt iedereen zijn eigen activiteit moet kunnen kiezen. De een rent met gemak 21km terwijl een ander hard moet werken voor 5km. Dat geldt ook voor afstanden op de fiets, zwemmend of in welke discipline dan ook.

De Virtuele Alpe d'HuZes gaat niet om de afstand of snelheid, het gaat om de prestatie voor jezelf.

Onze “Virtuele Alpe d’Huzes” loopt tot en met 25 september. Dat is de dag waarop de alternatieve dag in Nederland ingevuld wordt met AD6 activiteiten. Je kan je ook tot die dag opgeven om mee te doen.

Deelname kost 15 euro en is via iDeal te betalen bij inschrijven. Van deze 15 euro gaat er per deelnemer zeker 11 euro via naar Alpe d’HuZes en dat bedrag komt zo dus 100% ten goede aan onderzoek naar kanker. Hoe meer mensen er mee doen, hoe hoger dit bedrag per persoon wordt. Uiteraard mag je ook nog een extra donatie doen bij inschrijven. 

 

Zoals aangegeven, het maakt ons niet uit of je gaat racefietsen, hardlopen, stads-fietsen, wandelen, trailrunnen, zwemmen, schaatsen, skaten, of wat dan ook. Als jíj een sportieve prestatie levert kan je meedoen. Ontzettend mooi zou het zijn als de activiteit op een bepaalde manier een overwinning op jezelf is. Kijkend naar het motto van Alpe  d’HuZes, Opgeven is geen optie, is dé vraag aan jou: “Welke berg ga jij beklimmen?”. Kies zelf welke sport je doet, welke afstand en snelheid en verdien een luxe unieke medaille voor jouw sportieve prestatie. TIP: Kies een afstand / prestatie waar je trots op bent. De medaille die je na afloop ontvangt zal je hier blijvend aan herinneren.

 

Als deelnemers aan de Alpe d’HuZes zoeken we altijd naar afstanden, momenten of andere smoezen om de link naar de berg te maken. Bijvoorbeeld: Ga 13,8km wandelen. De 13,8km staat dan gelijk aan het aan kilometers dan één beklimming van de Alpe. Of ga 21km hardlopen. Die 21 kan dan weer refereren aan de 21 bochten van de Alpe. Hiernaast zie je een aantal voorbeeld ideeën. Schroom niet om zelf een mooi getal of een mooi verhaal aan jouw prestatie te koppelen en dit te delen met ons via Facebook of Instagram. Again, belangrijk is wel dat je bericht op openbaar staat en dat je ons tagt (#StefanenAnoek).

 

Kortom:

Het is super makkelijk om mee te doen. Bepaal welke prestatie jij wil leveren, schrijf je in, print je startnummer en doe je activiteit uiterlijk op 3juni 2021. Daarna “claim” je je medaille door op onze website of per mail aan te geven dat je jouw activiteit hebt gedaan.

We willen maximaal transparant zijn over het geld. Na de maand Juni delen wij de exacte cijfers met betrekking de inschrijfgelden, kosten en dus de donatie naar Alpe d'HuZes!

 

Tip: zoek eens op insta op #virtuelealpedhuzes of #stefanenanoek, dan krijg je een indruk van de deelnemers van vorig jaar. Ontzettend trots waren wij op het resultaat (zie rechts de details daarvan) en zeer geraakt door de verhalen die we van deelnemers hoorden. Dit jaar gaan we wederom proberen een geweldig resultaat te halen.