Fund-raise acties

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker, proberen wij als team verschillende acties te organiseren. Soms herhalen we acties vanwege het succes en soms verzinnen we nieuwe. Hieronder zie je de acties die we voor de editie van 2023 hebben opgezet.

Event-koers-kleding

Op het event-shirt is ruimte voor 16 logo's. Veel van onze partners vinden het leuk om het logo daar te laten zien. Vaak bieden we een combinatie aan met een van onze andere acties. Daarmee zijn de logo's van onze partners niet alleen op de koersdag, maar ook veel tijdens de voorbereidingen te zien. 

Bollen-jas

We laten jassen maken met logo's van sponsoren. Hier kunnen we nog meer logo's plaatsen dan op het event shirt en daarmee dus een nog hoger bedrag nastreven.

Spandoek Bocht 13

Om de exposure van onze sponsoren nóg groter te maken, én om ze te bedanken voor hun bijdrage, maken we een spandoek van 1 bij 3 meter. Deze hangen we goed zichtbaar op in bocht 13. De ervaring leert dat dit spandoek goed gezien en herkend wordt. Dat maken we op uit de vele reacties die we hierop krijgen tijdens de koersweek.

Auto-magneten

Tijdens AD6 dagen en de koersweek tonen we de logo's van onze partners. Leuk feitje: tijdens de autorit naar de Alpe krijgen we onderweg veel reacties op deze stickers. Toeteren, duimpjes en zwaaien. Leuk toch?

Medailles

Ieder jaar ontwerpen we een mooie medaille en verkopen deze. Deze worden veel gekocht door mensen die zichzelf of een ander wil belonen met een geweldige prestatie. Of je de berg nu 1x, 2x of nog vaker beklimt, het is een geweldige opgave. Hoe leuk is het om daar (een speciaal voor die editie ontworpen) herinnering van te hebben?