Doen wat nodig is

Dit is het 5e jaar dat we naar Frankrijk gaan afreizen om "onze berg" te beklimmen. De plannen zijn, vinden we zelf, weer serieus. Stefan wil 6 keer fietsen en Anoek wil graag 4 x hardlopend naar boven. Dat is een sportieve uitdaging waarvan we weten dat we dat niet zomaar even doen.

Samen met onze 4 kinderen (13-19 jaar) halen wij geld op voor onderzoek naar kanker. Áls we ons streefbedrag van dit jaar halen, dan hebben wij als team in 5 jaar tijd 100.000 euro opgehaald. Omdat er veel successen geboekt zijn en tegelijkertijd nog zoveel moet gebeuren, blijven wij ons graag in zetten om het doel van Alpe d'HuZes te halen. Niemand meer dood aan kanker.

Het shirt voor 2024 inclusief onze geweldige sponsoren. Een aantal nieuwe logo's naast de partners van het eerste uur. Het lijkt zo vanzelfsprekend dat het ieder jaar weer lukt om het shirt vol te krijgen. Dat is het zeker niet. Niets is vanzelfsprekend. Wij zijn deze sponsoren, supporters, partners en/of donateurs dankbaarder dan we kunnen uiten.

We zullen de logo's met veel trots de berg op fietsen en rennen!!!