Alpe d'HuZes 2021

Op 24 maart besloot het bestuur van de Stichting Alpe d'HuZes dat we in 2020 niet met z’n allen zouden afreizen naar Huez om de Alpe te beklimmen. Aangezien we op dat moment al meer dan een week “verplicht” aan het thuiswerken waren vanwege het Corona virus, was dat geen grote verrassing. Teleurstelling wel, geen verrassing.

 

De editie van 2020 is niet gecanceld maar verplaatst naar 2021. Dat betekent dat alle donaties en bijdragen bewaard blijven en mee verhuizen naar de editie van volgend jaar. 

Daarmee blijven ook onze sportieve doelstellingen staan. In 2018 is Anoek twee keer hardlopend naar boven gegaan en Stefan vijf keer met de fiets. In 2019 heeft Anoek wederom twee beklimmingen gedaan maar dit keer op de fiets. Stefan heeft toen zijn doel van zes beklimmingen gehaald. De doelstelling voor de volgende keer is voor allebei vier beklimmingen. Het idee is om gezellig de hele dag samen op te trekken en samen de (in totaal) acht beklimmingen te volbrengen.

 

Op deze pagina houden we je zo veel mogelijk op de hoogte van alle initiatieven die we opzetten om zoveel mogelijk geld op te halen (huidige acties).

 

Natuurlijk willen we ook heel graag delen welke organisaties ons steunen (sponsoren 2021).

 

Uiteraard zorgen we ook voor de link naar de pagina waar donaties gedaan kunnen worden. Op die pagina delen we ook de blogs over de voorbereidingen, net als op deze pagina van Team #StefanenAnoek (doneren).